Lediga undersköterskor som jobbar som elevassistenter inom särskola tillgängliga omgående

Elevassistenter inom särskola

Vi på Prime har erfarenhet av att arbeta med barn/elever med funktionsvariationer och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar.

Varje elev har rätt till individanpassad undervisning, utifrån sina förutsättningar och behov.Vi hjälper särskolor med elevassistenter som stöd både i den pedagogiska verksamheten och i de dagliga rutinerna.

Vår personal har stor erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda behov och har förmåga att etablera och utveckla goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Just nu har vi flera duktiga och erfarna undersköterskor som jobbar som elevassistenter inom särskola tillgängliga omgående.

Prime Care är ett bemannings- och rekryteringsföretag specialiserat inom vård och omsorg. Hos oss hittar du effektiv personal med hög kompetens – både för tillfälliga arbetstoppar och längre perioder.

Med 17 års erfarenhet, personlig service och hög kvalitet förser vi ett stort antal kunder med sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, undersköterskor, elevassistent inom särskola, personliga assistenter, vårdbiträden, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, medicinska sekreterare, läkare samt chefer för tillfällig inhyrning.

Så här når du oss:
Ring oss på 020-234 000. Vi tar emot dina samtal mellan 07:00 och 21:30 alla dagar året runt eller mejla din förfrågan till order@prime.se

Testa oss gärna. Vi kommer inte att göra dig besviken!

Hälsningar från vännerna på Prime Care