Bli konsult inom vården

Är du en engagerad och driven? Välkommen till oss på Prime Care!

Är du en engagerad och driven? Välkommen till oss på Prime Care!

Är du en engagerad och driven person? Då ser vi fram emot att få kontakt med dig! Börja med att fylla i vår intresseanmälan så hör vi av oss. Vi matchar dina önskemål mot kommande uppdrag och hör av oss så fort en passande utmaning för dig dyker upp.

Lediga tjänster

Fördelar som konsult inom vården:

 • Kollektivavtal för din frihet
 • Högre lön och större trygghet
 • Stor frihet under eget ansvar
 • Friskvårdsbidrag för en aktiv fritid
 • Flexibelt jobb på dina villkor
 • Matchning av tjänst efter dina önskemål
 • Balans mellan privat- och yrkesliv
 • Uppdragsgivare över hela landet
 • Uppbackning från egen konsultchef
 • Anställning hos oss eller bli vår underkonsult
FörmånerLediga tjänster

Du är 10 sekunder från ett bättre jobb!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig!

  Sugen på ett bättre jobb?

  Upptäck möjligheterna som konsult inom vården. Skicka in en spontanansökan för den tjänst du är intresserad av, så kontaktar vi dig.

  Förmåner som konsult hos Prime Care

  Du som konsult är Prime Cares ansikte utåt, för oss är du viktig. Därför är vi måna om att du ska ha förmånliga avtal och schyssta villkor när du jobbar hos oss.


  För din frihet

  Prime Cares anställningsformer är lika med frihet. Våra anställningar omfattas självklart av kollektivavtal inom bransch E – vård och behandling och övrig omsorg – och bransch F – äldreomsorg. Du har givetvis även semesterersättning, sjuklön och arbetsskade- och grupplivförsäkringar.

  Anställningsformerna är timlön och flexibel, ej garanterad arbetstid. Vårt avtal innebär att du har stor frihet att variera arbets- och ledighetsperioder, du meddelar bara din konsultchef när du önskar vara ledig.


  För din hälsa

  Ta inte bara hand om andra – ta hand om dig själv också. På Prime Care erbjuder vi våra konsulter friskvårdsbidrag om 1500 kr per år. Det är viktigt att hålla sig frisk och stark för att förebygga stress och utbrändhet men framförallt för att kunna tillgodogöra sig en skonsam arbetsteknik. Vi vill att du som konsult ska må bra och kunna göra en bra arbetsinsats, men också att du ska ha en meningsfull fritid.


  För din ekonomi

  Prime Care tillämpar individuell lönepolicy och vi har förmånen att kunna erbjuda dig veckolön. Vid veckolön betalas semesterersättningen ut löpande. Vill du kan du såklart välja månadsvis betalning. Även där sker löneutbetalningen alltid i efterskott men semesterersättningen betalas istället ut en gång varje år. Har du valt veckolön utbetalas din lön nästkommande fredag och har du valt utbetalning per månad utbetalas denna nästkommande månad


  För din trygghet

  Prime Care tillhör Vårdföretagarna, är medlem i Svenskt Näringsliv och anslutna till Almega Tjänsteföretagen. Förutom det är din anställning även pensionsgrundande och du får tjänstepension via ITP, en kollektivavtalad tjänstepensionsförsäkring. Du är dessutom försäkrad genom tjänstegrupplivförsäkring (TGL), en livförsäkring som utfaller med ett engångsbelopp om du som försäkrad avlider, samt trygghetsförsäkrad vid arbetsskada från TFA.

  Lediga jobb inom vården

  Vi har uppdragsgivare över hela landet och letar ständigt efter drivna och engagerade personer. Hitta ditt drömjobb här!

  Lediga tjänster

  För din frihet

  På Prime Care förstår vi hur viktigt det är att kunna kombinera och skapa balans mellan privatliv och yrkesliv. Vi vet att engagemang och motivation kräver ömsesidig förståelse. Därför tar vi stor hänsyn till just dina önskemål och erbjuder dig som konsult ett stimulerande arbete med stor frihet och mycket bra lön.

  När du arbetar som konsult hos oss kan du välja kortare eller längre uppdrag, deltid, heltid eller extra vid behov. Av erfarenhet vet vi att det är uppskattat att kunna styra själv hur mycket man vill arbeta. Speciellt för dem som vill kombinera sitt arbete med till exempel studier – eller bara få mer tid med familjen.

  Dina förmåner som konsult

  Vet du redan vad du vill jobba med?

  Vi söker alltid efter engagerade och kompetenta undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter med flera som sätter patienten i första rummet och förstår vikten av hög kvalitet och mänsklig värme.

  Våra uppdragsgivare finns i hela landet. Ta en titt på våra lediga tjänster och skicka in din ansökan redan idag – välkommen till Prime Care!

  Lediga tjänster

  Våra uppdragsgivare

  Våra uppdragsgivare finns över hela landet. Med hjälp av våra kunniga medarbetare fortsätter vi bygga vårt goda rykte. Vill du också jobba med oss?

  Läs mer