Vill du bli konsult?

Är du en engagerad och driven person? Då ser vi fram emot att få kontakt med dig! Börja med att fylla i vår intresseanmälan så hör vi av oss. Vi matchar dina önskemål mot kommande uppdrag och hör av oss så fort en passande utmaning för dig dyker upp.

Lediga tjänster

Du är 10 sekunder från ett bättre jobb!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig!

  Sugen på ett bättre jobb?

  Upptäck möjligheterna som konsult inom vården. Skicka in en spontanansökan för den tjänst du är intresserad av, så kontaktar vi dig.

  För din frihet

  På Prime Care förstår vi hur viktigt det är att kunna kombinera och skapa balans mellan privatliv och yrkesliv. Vi vet att engagemang och motivation kräver ömsesidig förståelse. Därför tar vi stor hänsyn till just dina önskemål och erbjuder dig som konsult ett stimulerande arbete med stor frihet och mycket bra lön.

  När du arbetar som konsult hos oss kan du välja kortare eller längre uppdrag, deltid, heltid eller extra vid behov. Av erfarenhet vet vi att det är uppskattat att kunna styra själv hur mycket man vill arbeta. Speciellt för dem som vill kombinera sitt arbete med till exempel studier – eller bara få mer tid med familjen.

  Dina förmåner som konsult

  Vet du redan vad du vill jobba med?

  Vi söker alltid efter engagerade och kompetenta undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter med flera som sätter patienten i första rummet och förstår vikten av hög kvalitet och mänsklig värme.

  Våra uppdragsgivare finns i hela landet. Ta en titt på våra lediga tjänster och skicka in din ansökan redan idag – välkommen till Prime Care!

  Lediga tjänster

  Våra uppdragsgivare

  Våra uppdragsgivare finns över hela landet. Med hjälp av våra kunniga medarbetare fortsätter vi bygga vårt goda rykte. Vill du också jobba med oss?

  Läs mer