Prime Care står för kompetens, erfarenhet och trygghet!

Prime Care har funnits sedan 2001. Det har gett oss kompetens, erfarenhet och en stark trygghet som är av stor nytta när vi tillsammans med våra uppdragsgivare och konsulter arbetar för bättre vård och liv. Vi vet hur snabbt läget i vården kan skifta och att det då krävs rätt kompetens på rätt plats. 

Genom att tillhandahålla vårdbranschen kompetent personal när den behövs – via rekrytering eller bemanning – kan vi se till att vårdens kvalitet inte behöver tummas på.

Vi på Prime Care stöttar våra medarbetare och uppdragsivare och arbetar ständigt för att höja statusen på alla er som arbetar inom välfärden. Med er kunskap och vår hjälp kan vi tillsammans förbättra sjukvården men också er och era vårdtagares personliga livskvalitet. 

Oavsett om du är intresserad av konsultlivet hos oss, eller är i behov av riktigt duktig personal, är du välkommen till Prime Care!

Vi finns över hela landet

På Prime Care förstår vi vikten av att ha rätt kompetens på rätt plats i rätt tid. Vi har uppdragsgivare och konsulter över hela landet, från norr till söder. Att kunna tillgodose samhället med kompetent personal och livsviktig vård är det vi brinner för. Och vi stöttar dig oavsett om du är konsult eller uppdragsgivare så att du ska kunna fortsätta leverera kvalitativ vård, var du än befinner dig.

Kort historia om företaget

Sedan 1999 har Prime försett marknaden med kvalificerade bemannings- och rekryteringstjänster samt entreprenadlösningar.

Vårt kontor finns i Stockholm men vi erbjuder våra tjänster till företag, kommuner och regioner över hela landet.

Prime Care och Professional AB är ett helägt dotterbolag till moderbolaget Prime Enterprise Sverige AB. Affärsverksamheten i Prime är specialiserad inom två kompetensområden – tjänster inom vård och omsorg samt inom ekonomi, lön och administration.

Vi kommunicerar till marknaden under våra välkända varumärken Prime Care och Prime Professional

Företagets ledning består av personer med mycket stor branscherfarenhet. Ledningsgruppen utgörs av Caroline Davidsson, VD och Camilla Backman, vice VD.