Startklara konsulter från Prime Care

Vi på Prime Care har erfarenhet av att bemanna vården sedan 2001. Vi vet att behov av personal kan uppstå plötsligt. Därför har vi samlat kunnig och erfaren vårdpersonal som omgående kan börja arbeta där behov finns – under såväl korta insatser vid arbetstoppar som längre perioder.

Behöver ni stärka upp bemanningen?

Våra medarbetare kännetecknas av kunskap, erfarenhet och engagemang. Vi vet att rätt person på rätt plats skapar stabilitet och trygghet och det behövs för att leverera den vård som krävs. Fyll i era önskemål så hör vi av oss!

  Är det extra bråttom?

  Ring oss så hjälper vi dig

  Så enkelt är det!

  Vilken kompetens behöver ni stärka upp med? Kontakta oss med era önskemål så matchar vi dem med kandidaterna i vårt nätverk. Snabbare än ni kan ana har ni en av våra duktiga medarbetare på plats!

  Hyr först – anställ sedan

  Genom att hyra in personal, utvärdera och sedan anställa vid ett senare tillfälle, minimeras risken för felrekryteringar. Det är precis så vår smarta tjänst “hyr-först-anställ-sedan” fungerar!

  Ja, jag vill hyra först!

  Våra kompetenser

  På Prime Care finns undersköterskor, sjuksköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter, specialistsjuksköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter redo att hjälpa er vid behov!

  Våra kompetenser