Rekrytering

Vi vet att det kan ta tid att hitta rätt nyckelpersoner vid en rekrytering. Låt oss på Prime Care bli er samarbetspartner och hjälpande hand när det gäller medarbetarlösningar. Med vår långa erfarenhet vet att vi kan underlätta för er och minimera riskerna för felrekrytering. Med vårt omfattande kontaktnät har vi möjlighet att träffsäkert rekrytera den kompetens just ni behöver och förse er med erfarna, trygga och kunniga medarbetare.

Behöver ni personal?

Våra medarbetare kännetecknas av kunskap, erfarenhet och engagemang. Vi vet att rätt person på rätt plats skapar stabilitet och trygghet och det behövs för att leverera den vård som krävs. Fyll i era önskemål så hör vi av oss!

  Är det extra bråttom?

  Ring oss så hjälper vi dig

  Träffsäkert

  Oavsett vilken vårdkompetens ni behöver kan
  vi hjälpa er. När ni skickar in er intresseanmälan matchar vi era önskemål mot kompetenta medarbetare i vårt nätverk. Sedan presenterar vi ett antal kanditater för er som ni väljer att gå vidare med.

  Vill ni, tar ni över där och kontaktar
  kandidaterna själva. Men om ni hellre vill
  fokusera på er verksamhet kan ni överlåta hela rekryteringsprocessen åt oss, så levererar vi en startklar kandidat åt er, redo att börja jobba. Bra va?

  Sätt igång

  Hyr först – anställ sedan

  Genom att hyra in personal, utvärdera och sedan anställa vid ett senare tillfälle, minimeras risken för felrekryteringar. Det är precis så vår smarta tjänst “hyr-först-anställ-sedan” fungerar!

  Sätt igång

  Kompetenser

  På Prime Care finns undersköterskor, sjuksköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter, specialistsjuksköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter redo att hjälpa er vid behov!

  Våra kompetenser