Prime Assistans

Ett fungerande, bra liv!

Prime Assistans är serviceföretaget som erbjuder dig stöd och service så att du kan leva ett bra liv oavsett funktionshinder. Vi tar hänsyn till hela din livssituation för att bidra till ditt välmående genom vår assistans.

Ett fungerande, bra liv!

Prime Assistans är serviceföretaget som erbjuder dig stöd och service så att du kan leva ett bra liv oavsett funktionshinder. Vi tar hänsyn till hela din livssituation för att bidra till ditt välmående genom vår assistans.

Tio skäl att välja Prime Assistans:

Vi sätter individen först

Vår vision är en verksamhet där empati och ödmjukhet inför människors olikheter och makt över sin egen situation är givna ledord. Vi värnar om det genom vårt personliga engagemang kring varje person som ger oss förtroendet och anlitar oss. Vårt fokus ligger på att hitta lösningar som ger dig kontroll och möjlighet att själv styra ditt liv. Klara dig själv - men inte ensam.

Vi engagerar dina nära och kära

Vi är tillgängliga för personer i din omgivning – dina anhöriga, vänner och andra som står dig nära. Målsättningen är att höja din livskvalitet. Att du ska må bra. Utmana oss med dina önskemål!

Vi arbetar lösningsinriktat

Att leva med tillfällig eller permanent assistans ska ge möjlighet att må bra och delta i livet på samma villkor som alla andra. Tillsammans med din utvalda assistent skapar vi lösningar för dig.

Vi arbetar med många nöjda aktörer

Vi erbjuder tjänster till kommuner, landsting, privata vårdgivare och brukare. Ett starkt engagemang som resulterat i många nöjda kunder.

Vi låter dig välja din egen assistent

Du har rätt att välja assistent efter vem du trivs med och som du vill tillbringa din tid tillsammans med. Du är med i anställningsprocessen och vi följer regelbundet upp hur det fungerar. För din trygghet erbjuder vi dig assistenter som talar ditt hemspråk och delar din bakgrund och kultur.

Vi arbetar kvalitetssäkrat

Prime Assistans är en del av Prime Care. Vi har tillstånd från Inspektionen för vård och omsorg (IVO) och verksamheten är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 respektive ISO 14001.

Vi erbjuder en meningsfull dag, varje dag

Med vår assistans får du möjlighet att fortsätta utvecklas i din nuvarande livssituation. Din nästa roll kan finnas i vårt stora nätverk av företag och organisationer. Vi verkar aktivt för att hitta en sysselsättning som passar ditt intresse, kompetensområde, önskemål och förmåga.

Vi arbetar försäkrat

När du anlitar oss för assistans tecknar vi alla nödvändiga och relevanta försäkringar som krävs, däribland ansvarsförsäkring.

Vi samarbetar, för din skull

Vår specialitet är personligt utformad assistans. Vid behov breddar vi vår assistansroll genom samarbeten med läkare, sjuksköterskor, vårdbiträden, kostrådgivare, naprapater, massörer, förare av terapihundar och andra kompetenser.

Vår erfarenhet och våra rutiner skapar trygghet

Vår erfarenhet garanterar din trygghet. Vi har mångårig praktisk och teoretisk erfarenhet inom assistens och erbjuder även juridisk hjälp. Vi arbetar under sekretess och genomför noggranna bakgrundskontroller vid anställningen av nya medarbetare som alla omfattas av kollektivavtal. Trygghet genomsyrar hela vår organisation.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vad vi kan erbjuda dig!

Välkommen att kontakta vår kontaktperson Ingalill Björling.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss

Tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig vid frågor.

Ingalill Björling

Kontaktperson

Prime Assistans AB

Organisationsnummer:556563-0455
Adress:Virkesvägen 3H120 30 Stockholm