Hyr först – anställ sedan

Ett av Prime Cares signum är trygghet. Att känna sig trygg när man rekryterar nya medarbetare är viktigt och en kärnfråga för oss. Vi vill att ni ska få rätt person på rätt plats. Med vår tjänst Hyr först – anställ sedan minimerar vi riskerna för felrekrytering. 

Det är viktigt för oss att ni känner er bekväma mer den medarbetare vi matchar er med, därför har ni möjlighet att hyra och testa våra kompetenta medarbetare innan och om ni beslutar er för att anställa.

Vi minimerar riskerna

Att rekrytera kräver både tid och pengar, och du som är ansvarig lägger ofta mycket energi på att hitta rätt person till ert team. En person som inte bara ska ha de rätta kunskaperna som passar för yrket, men som också ska passa i den sociala sammanhållningen på arbetsplatsen.

Vi på Prime Care är specialister på att träffsäkert matcha önskemål från uppdragsgivare med vårt nätverk av kompetenta medarbetare inom vården. Vi vet att vi med vårt erbjudande Hyr först – anställ sedan kan hjälpa just dig minimera riskerna när ni behöver rekrytera, och på så sätt undvika kostsamma felrekryteringar – låt oss hjälpa dig!

Ja, jag vill hyra först!

Er trygghet är viktig för oss

Vi säkerställer att samtliga sökande har den kompetens som krävs för den roll ni vill tillsätta. Men också att, både ni och den medarbetare ni väljer till ert team, får en bra upplevelse av vår rekryteringsprocess. Genom att hyra en medarbetare från oss på Prime Care får ni dessutom möjlighet att prova om personen passar in i ert team, men ni har också möjlighet att verkligen se över ert behov av personal, utan krav på att anställa. Bra va?