“Det blir aldrig långtråkigt på Prime!”

Sofia, 39 år, fick första gången kontakt med Prime i samband med att hon sökte en tjänst på Arbetsförmedlingens hemsida. Det var sedan på en intervju med Camilla Backman som Sofia fick ett seriöst intryck av Prime och tyckte att de var duktiga med att matcha hennes önskemål med potentiella uppdrag.

– Jag trivdes väldigt bra på mitt första uppdrag och därefter blev jag även anställd där. Därför var jag ifrån bemanningsbranschen under en period innan jag återigen började jobba för Prime under våren 2019, säger Sofia.

Idag jobbar Sofia som timanställd sjuksköterska i uppdrag av flera kunde inom äldreomsorgen. Vi träffade Sofia på ett av hennes uppdrag på ett äldreboende i Järfälla. Där är hennes huvudsakliga arbetsuppgifter omvårdnad och utföra insatser om något avviker hos patienterna. Det kan bland annat röra sig om att dela ut mediciner, ge injektioner, kontakt med anhöriga samt andra vårdgivare.

– Jag utvecklas och är alltid uppskattad dit jag kommer! Vilket är jätteroligt, säger Sofia.

Under de år som Sofia har varit konsult på Prime har hon alltid upplevt sin kontakt som personlig och att de lätta att få tag på – oavsett om det gäller över mail eller telefon. Det har även arrangerats flera temakvällar, after work och utbildningar.

–  Det blir aldrig långtråkigt på Prime! Det känns också som att de gör sitt yttersta för att hitta uppdrag som passar just dig! Avslutar Sofia.