Lediga tjänster för fysioterapeuter

Är du en engagerad och driven fysioterapeut eller sjukgymnast? Välkommen till oss på Prime Care!

Vi matchar dina önskemål mot kommande uppdrag och hör av oss så fort en passande utmaning för dig dyker upp.

Vi matchar dina önskemål mot kommande uppdrag och hör av oss så fort en passande utmaning för dig dyker upp. Välkommen till oss på Prime Care!

Lediga tjänster

Fördelar som konsult inom vården:

  • Kollektivavtal för din frihet
  • Högre lön och större trygghet
  • Stor frihet under eget ansvar
  • Friskvårdsbidrag för en aktiv fritid
  • Flexibelt jobb på dina villkor
  • Matchning av tjänst efter dina önskemål
  • Balans mellan privat- och yrkesliv
  • Uppdragsgivare över hela landet
  • Uppbackning från egen konsultchef
  • Anställning hos oss eller bli vår underkonsult

Hitta ditt drömjobb!

Förmåner som konsult hos Prime Care

Du som konsult är Prime Cares ansikte utåt, för oss är du viktig. Därför är vi måna om att du ska ha förmånliga avtal och schyssta villkor när du jobbar hos oss.


För din frihet

Prime Cares anställningsformer är lika med frihet. Våra anställningar omfattas självklart av kollektivavtal inom bransch E – vård och behandling och övrig omsorg – och bransch F – äldreomsorg. Du har givetvis även semesterersättning, sjuklön och arbetsskade- och grupplivförsäkringar.

Anställningsformerna är timlön och flexibel, ej garanterad arbetstid. Vårt avtal innebär att du har stor frihet att variera arbets- och ledighetsperioder, du meddelar bara din konsultchef när du önskar vara ledig.


För din hälsa

Ta inte bara hand om andra – ta hand om dig själv också. På Prime Care erbjuder vi våra konsulter friskvårdsbidrag om 1500 kr per år. Det är viktigt att hålla sig frisk och stark för att förebygga stress och utbrändhet men framförallt för att kunna tillgodogöra sig en skonsam arbetsteknik. Vi vill att du som konsult ska må bra och kunna göra en bra arbetsinsats, men också att du ska ha en meningsfull fritid.


För din ekonomi

Prime Care tillämpar individuell lönepolicy och vi har förmånen att kunna erbjuda dig veckolön. Vid veckolön betalas semesterersättningen ut löpande. Vill du kan du såklart välja månadsvis betalning. Även där sker löneutbetalningen alltid i efterskott men semesterersättningen betalas istället ut en gång varje år. Har du valt veckolön utbetalas din lön nästkommande fredag och har du valt utbetalning per månad utbetalas denna nästkommande månad


För din trygghet

Prime Care tillhör Vårdföretagarna, är medlem i Svenskt Näringsliv och anslutna till Almega Tjänsteföretagen. Förutom det är din anställning även pensionsgrundande och du får tjänstepension via ITP, en kollektivavtalad tjänstepensionsförsäkring. Du är dessutom försäkrad genom tjänstegrupplivförsäkring (TGL), en livförsäkring som utfaller med ett engångsbelopp om du som försäkrad avlider, samt trygghetsförsäkrad vid arbetsskada från TFA.

Lediga jobb som fysioterapeut

PrimeStories

Är du nyfiken på livet som konsult inom vården? Några av våra konsulter berättar om varför de valde Prime Care och hur det påverkat deras liv.

Läs mer

För din frihet

Vi förstår hur viktigt det är att kunna kombinera och skapa balans mellan privatliv och yrkesliv. Vi vet att engagemang och motivation kräver ömsesidig förståelse. Därför tar vi stor hänsyn till just dina önskemål.

Konsultförmåner

Våra uppdrags­givare

Våra uppdragsgivare finns över hela landet. Med hjälp av våra kunniga medarbetare fortsätter vi bygga vårt goda rykte. Vill du också jobba med oss?

Läs mer

Vet du redan vad du vill jobba med?

Vi söker alltid efter engagerade och kompetenta undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter med flera som sätter patienten i första rummet och förstår vikten av hög kvalitet och mänsklig värme.

Lediga tjänster