Låt våren bli en nystart

Våren är äntligen runt hörnet! För många är hösten en tid för nya rutiner och ett nytt mindset, men varför inte göra våren till en nystart? Här är några tips som kan ge dig mer glädje och energi i vardagen.

Vårstäda ditt sinne
Ta lite tid varje dag för några minuter meditation. Meditation är ett bra sätt att få ny energi och fortsätta vara fokuserad och produktiv under dagen. Vet du inte hur du ska börja? Sätt dig bekvämt på en kudde eller stol och blunda om du vill. Låt din uppmärksamhet vila på hur kroppen känns och din andning. Nu mediterar du! Stanna kvar tills du känner dig nöjd eller tills din timer ringer.

Passa på att lapa sol
Solen börjar värma och man vill gärna stå mot en husvägg och njuta av solen strålar. Passa på att ta din lunch utomhus, även om det fortfarande är kyligt ut. Ta på dig en jacka, ta med din matlåda ut eller köp din lunch och sätt dig på en parkbänk. Du kommer känna sig piggare efter lite miljöombyte och med frisk luft i lungorna.

Gör det vårfint hemma
Ett enkelt sätt att verkligen känna av våren hemma är genom att putsa fönstren! Att putsa fönster är kanske ingen höjdare, men när solen lyser in genom skinande rena fönsterglas är allt slit värt det! Pricken över i:et är att fylla hemmet med härliga gröna växter och krispiga tulpaner.