Prime tipsar

Julstämning på jobbet

Det lackar mot jul och här får du de bästa tipsen så att julstämningen infinner sig även på arbetsplatsen.

Hur bra gemenskap har ni på er arbetsplats?

Vi är säkra på att en god stämning på jobbet leder till ökad arbetsglädje! Vi delar med oss av tre tips på hur ni kan stärka gemenskapen hos er:

Pigg och frisk i höst

Hösten är här och kanske även mindre trevliga förkylningsvirus. Håll bacillerna borta med hjälp av våra tips!

Skön start efter semestern

Att komma tillbaka från semestern kan vara tungt. Hösten och mörkret närmar sig och det är dags att komma tillbaka till rutiner. Vi vet att det kan vara svårt att ställa om från sköna lediga dagar till effektivt arbete, och därför har vi här samlat några tips som kan göra jobbstarten enklare.

Poddar för semesterdagarna

Att ha något intressant, lärorikt eller inspirerande att lyssna på är alltid härligt. Vi har därför samlat ihop några poddtips på ämnena vård och hälsa. Perfekt för lata dagar i hängmattan eller varför inte till och från jobbet i sommar?

Semestertips

Sommaren är här och sköna lediga dagar stundar för många. Många stannar kvar och semestrar i vårt vackra land och det finns flera olika sätt att göra det på.

Hög kvalitet med interimschef

Hur ser man till att samarbetet med en inhyrd interimschef blir lyckat? Vi delar med oss av fem tips som guidar dig till att få ut det bästa ur situationen.

Så skapar ni ökat välbefinnande på arbetsplatsen

Här har vi samlat läsvärda artiklar och intressanta poddar som hjälper er att utveckla er arbetsplats.

Inspireras och utvecklas med Prime Care #01

Här tipsar vi dig om läsvärda artiklar, intressanta poddar och nyheter med fokus på vård, omsorg och hälsa. Läs, inspireras och utvecklas! Och dela gärna med dig till dina kollegor!

Bli påläst inför 2022

Vi på Prime Care älskar professionalitet. Riktiga proffs utvecklar ständigt sin kompetens. För att du ska känna dig riktigt påläst inför 2022 har vi samlat tre läsvärda artiklar. Läs själv och dela vidare till dina kollegor!