Prime tipsar

Låt våren bli en nystart

Våren är äntligen runt hörnet! För många är hösten en tid för nya rutiner och ett nytt mindset, men varför inte göra våren till en nystart? Här är några tips som kan ge dig mer glädje och energi i vardagen.

Piggare och aktivare dagar

Utnyttja dagens alla fria timmar till aktivitet och rörelse. Ta med dig dina kollegor och hitta på någon aktivitet för att samla på er ny energi!

Hur bra gemenskap har ni på er arbetsplats?

Vi är säkra på att en god stämning på jobbet leder till ökad arbetsglädje! Vi delar med oss av tre tips på hur ni kan stärka gemenskapen hos er:

Bli påläst inför 2023

På Prime Care håller vi oss ständigt uppdaterade för att kunna leverera den bästa vården till våra patienter. Här har vi samlat några läsvärda artiklar som kan ge dig en boost med ny kunskap och inspiration. Läs själv och dela vidare till dina kollegor!

Julstämning på jobbet

Det lackar mot jul och här får du de bästa tipsen så att julstämningen infinner sig även på arbetsplatsen.

Pigg och frisk i höst

Hösten är här och kanske även mindre trevliga förkylningsvirus. Håll bacillerna borta med hjälp av våra tips!

Skön start efter semestern

Att komma tillbaka från semestern kan vara tungt. Hösten och mörkret närmar sig och det är dags att komma tillbaka till rutiner. Vi vet att det kan vara svårt att ställa om från sköna lediga dagar till effektivt arbete, och därför har vi här samlat några tips som kan göra jobbstarten enklare.

Poddar för semesterdagarna

Att ha något intressant, lärorikt eller inspirerande att lyssna på är alltid härligt. Vi har därför samlat ihop några poddtips på ämnena vård och hälsa. Perfekt för lata dagar i hängmattan eller varför inte till och från jobbet i sommar?

Semestertips

Sommaren är här och sköna lediga dagar stundar för många. Många stannar kvar och semestrar i vårt vackra land och det finns flera olika sätt att göra det på.

Hög kvalitet med interimschef

Hur ser man till att samarbetet med en inhyrd interimschef blir lyckat? Vi delar med oss av fem tips som guidar dig till att få ut det bästa ur situationen.